ΕΛΛΑΔΑ. Στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχού. Ο γνωστός χορογράφος απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και έφυγε από το σπίτι του που βρίσκεται στο Μενίδι. «Έχει πάρει χάπια, όπως μου μετέφερε μια φίλη του, τίποτα δεν γνωρίζω, τον καλώ στο τηλέφωνο συνέχεια, δεν απαντά, είναι στη ζωή, ανοιγοκλείνει διαρκώς το κινητό του τηλέφωνο» δήλωσε ο πατέρας του 29χρονου. Στο σημείο έχουν σπεύσει η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Το βράδυ της Κυριακής (31/10), ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολιάζει υποτιμητικά μια κοπέλα που κάθεται σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. «Όταν ήμουν παιδί μου έλεγαν ότι όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Παράλληλα, γνωστή εταιρεία καφέ ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία τους, λόγω των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα, ενώ έχει χάσει σημαντικό αριθμό ακολούθων, αφού από τις 52,3 χιλιάδες έχει πέσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες στις 46 χιλιάδες.

Την ίδια ώρα, μέσω του #οριζοντιες_ριγες, γυναίκες και άνδρες στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς τον Ξιαρχό, δηλώνοντας πως θα φορούν ό,τι θέλουν, όσα κιλά και αν είναι. Μεταξύ αυτών, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστιδου, ενώ η Μπάρκα εμφανίστηκε με ριγέ μπλούζα στη σημερινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είπε: «Για όσους ανθρώπους εκεί έξω έχουν νιώσει υποδεέστεροι, ενώ δεν πρέπει, θέλω να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος κατώτερος, όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε στους άλλους ή στην κοινωνία, τόσο χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι' αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι ταλαντούχο παιδί, αλλά πρέπει να ξέρεις που πρέπει να σταματάς»

«Αδικεί τον εαυτό του, είναι ταλαντούχο παιδί, αλλά πρέπει να ξέρεις που πρέπει να σταματάς. Η κυρία αυτή επέλεξε να βάλει αυτό το ρούχο και με γεια της με χαρά της. Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί bullying και κακοποίηση. Για μένα ήταν μια πολύ κακή και λάθος στιγμή», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Νίκος Μουτσινάς: «Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου»

«Πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με αυτό; Όχι; Δεν θέλω! Παιδιά, πρέπει να κλείσουν και τα Instagram. Σηκώνεις, γράφεις, το δείχνεις. Δεν μας νοιάζει η άποψη του καθενός. Ξέρεις πώς στεναχωρήθηκα χθες βράδυ που το είδα; Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου, σαν τον τρελό, πάτε καλά; Το θέμα είναι να μην στεναχωριέται η κοπέλα, γιατί ο Τάσος είπε αυτό που ήθελε να πει. Δεν κατάλαβε, εύχομαι» τόνισε, αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του.

Και συνέχισε: «Μη λέτε και μπούρδες, δεν είναι ωραίο. Δεν λέμε και ότι μάθαμε, κάθομαι εγώ να σου πω τι μου έλεγαν οι δικοί μου; Ποιον αφορά; Μπράβο και στους δικούς σου που σου είπαν να μην συνδυάζεις τα ριγέ και το μπλέιζερ με το κολάν. Και εμένα η γιαγιά μου μού έλεγε για τα χρώματα, έκατσα εγώ να στο πω ποτέ ή σήκωσα το κινητό να πω γιατί φοράει η άλλη τα χρώματα;».

Κόνι Μεταξά: «Δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται»

«Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις. Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για εμένα είναι αυτονόητο. Εγώ έχω πληγωθεί πολλές φορές από λόγια και πράξεις άλλων. Γι’ αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ος έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@@ας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα α@@@@ια σου» έγραψε η Κόνι Μεταξά στα social media.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις