ΕΛΛΑΔΑ. Το «Θηρίο» στην ανάρτησή του αρχικά μίλησε για τα κιλά που έχασε δημοσιεύοντας φωτογραφίες με το πριν και το μετά. Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή του: «Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει "η μάνα σου" όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα, αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες, που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε».

Θηρίο: Στη φωτογραφία ήμουν 238 κιλά, λίγο πριν μπω για να κάνω γαστρικό μανίκι

Ο ράπερ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την ανάρτησή του και είπε: «Η φωτογραφία είναι όταν ήμουν 238 κιλά λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για να κάνω γαστρικό μανίκι [...] Όταν ήμουν μικρός και μεγάλωνα δεν περίμενα ότι το 2021 θα μιλούσαμε για το βάρος. Δεν το έκανα για να κατηγορήσω τον Τάσο. Τον εκτιμώ και γενικά εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που έχουν εκκεντρική εμφάνιση, γιατί "δίνουν πάτημα" και σε άλλους ανθρώπους να είναι πιο άνετοι. Έχω περάσει από αυτό και έβαλα τη φωτογραφία γιατί... έτσι βγαίνω στην παραλία. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Έκανα την ανάρτηση για τα παιδιά που έχουν μία ιδιαιτερότητα στην εμφάνισή τους και ντρέπονται να δείξουν το σώμα τους».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις