ΕΛΛΑΔΑ. Προκλητικός εμφανίστηκε ο πατέρας του προπονητή τένις που συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σε δηλώσεις του που προκαλούν αίσθηση στην εκπομπή Live News, ο πατέρας τους 36χρονου προπονητή λέει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία, σε βάρος του παιδιού του.

«Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του πατέρα του 35χρονου προβληματίζουν όλο και περισσότερο. Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα αυτό που έχει συμβεί. Τη σοβαρότητα της κατηγορίας και της πράξης που αποδίδεται στο παιδί του,

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ενα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις