ΕΛΛΑΔΑ. Στο bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν λόγω των παραπανίσιων κιλών που είχε αναφέρθηκε η γνωστή δημοσιογράφος, Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στην Δανάη η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Μίλησέ μου» που είχε ως θέμα το bullying στον εργασιακό χώρο εκείνη την ημέρα, αναφέρθηκε στη δική της πικρή εμπειρία καθώς στο παρελθόν είχε παραπανίσια κιλά.

«Είσαι μία χοντρή»

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα λοιπόν είπε μεταξύ άλλων: «Μου θυμίζει, αυτά που λες, πάρα πολύ τη μητέρα μου, Θεός να τη συγχωρέσει. Έκανα δύο χρόνια πριν πεθάνει να τη δω και δεν πήγαινα στον Βόλο μόνο και μόνο γιατί είχα κιλά και δεν το δεχόταν και όποτε βρισκόμασταν έλεγε διάφορα. Τα κιλά τα πήρα για ψυχολογικούς λόγους και παθολογικούς λόγους. Αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν» είπε αρχικά και συνέχισε.

«Τα κιλά βλακείας και κακίας κάνουν κακό στον κόσμο. Τα κιλά που έχει ένας άνθρωπος είναι δικό του θέμα. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον για να πω την προσωπική μου ιστορία, είχα ακούσει από έναν πολύ σημαντικό διευθυντή προγράμματος ο οποίος μου είχε πει ‘Τζωρτζέλλα μου είσαι πολύ καλή, έχεις ικανότητες, όμως δεν θα γίνεις ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που θες να γίνεις –παρουσιάστρια, λέμε τώρα- διότι είσαι μία χοντρή και δεν μπορεί μία χοντρή να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση’» συμπλήρωσε εμφανώς ενοχλημένη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις