ΕΛΛΑΔΑ. Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo. «Ήταν ώρα να εκραγεί αυτό, κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες αυτές έτυχε να ήταν φίλοι μου, όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους ανθρώπους από αυτούς και είχαμε συνεργαστεί κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό με τον Κιμούλη μιλήσαμε, αλλά μετά τον έχασα» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και για την πρόσφατη απώλεια που είχε ο σκηνοθέτης. «Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος εμφανίζεται στο χειμωνιάτικο Άλσος αυτή την περίοδο, αναφέρθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 και σχολίασε το πρόστιμο των 100 ευρώ. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις