Αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη Παύλου Ντανά, Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλοακαρνανίας κατά της πανδημίας και των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

«Δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό»

Σύμφωνα λοιπόν με το agrinionews.gr, ο Αρχιμανδρίτης με επιστολή στον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια: «Όλα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων» γράφει χαρακτηριστικά. Ακόμα δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει πως «δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό» και πως «ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου».

«Να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για να σας ελεήσει ο Θεός. Τους ασθενείς δεν τους μαστιγώνουμε αλλά τους σεβόμαστε, τους τιμούμε και προσευχόμαστε για αυτούς διότι η ασθένεια είναι μεγάλη δοκιμασία. Να σταματήσετε να κατακρίνετε τους ανεμβολίαστους και να μην διχάζετε τον Ελληνικό Λαό. Ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής αποκαλυπτικά σε έναν σεμνό άνθρωπο «μετά τον θάνατό μου θα έλθει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα».

Να μελετήσετε σας παρακαλώ τον ὓμνον τῆς ἀγάπης του Αποστόλου Παύλου καθώς επίσης και τις τρεις Καθολικές Επιστολές του Ευαγγελιστού Ιωάννου, για να αποκτήσετε «σπλάχνα οἰκτιρμοῦ» για να βιώσουμε την ενότητα της Πίστεως και την κοινωνίαν του Αγίου Πνεύματος.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις