ΕΛΛΑΔΑ. Στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προσήχθη το πρωί της Τρίτης o 26χρονος τράπερ Light που απεικονίζεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διασκεδάζει έχοντας όπλα στην ζώνη του. Πριν λίγο, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από έρευνα βρέθηκε στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται σε story στο Instagram, ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σε λίγο στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάνω στον 26χρονο βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Τι ισχυρίστηκε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες στην αστυνομία πως το ένα από τα όπλα που φαίνονται στη ζώνη του είναι υπηρεσιακό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις