ΕΛΛΑΔΑ. Σήμερα Τρίτη θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον Τζώρτζη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα όταν προσέκρουσε με τη Ferrari που οδηγούσε σε δέντρο στη Βούλα.

Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρά του, Μύκονο.

Η σορός του θα αναχωρήσει στις 7:30 από το λιμάνι της Ραφήνας συνοδευόμενη από τους στενούς συγενείς του για τον ιερό ναό του Αγίου Λουκά όπου θα τελεστεί η κηδεία στις 2:30 το μεσημέρι.

Η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση μετά το φρικτό τροχαίο επεσήμανε ότι η οικογένεια επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε μια σεμνή και ταπεινή τελετή και σεβόμενη τα ισχύοντα για την πανδημία μέτρα.

Παράλληλα, αντί στεφάνου η οικογένεια απευθύνει παράκληση να γίνει δωρεά στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ» αναφέρει η Κατερίνα Μονογυιού σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην
Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050» προσθέτει.

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας» επισημαίνει στο μήνυμά της.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτησε τον Τζώρτζη Μονογυιό και η μητέρα του:

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια κοινή τους φωτογραφία.

Ξέσπασε σε λυγμούς η συζυγός του

Εντωμεταξύ η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία παραμένει νοσηλευόμενη σε σταθερή κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο τροχαίο που έχασε τη ζωή ο 46χρονος, φέρεται να ενημερώθηκε μόλις χθες, Δευτέρα, για το τραγικό γεγονός από συγγενείς της μετά από έντονο προβληματισμό και πάρα τις επιφυλάξεις των θεράποντων γιατρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star η σύζυγος του Τζώρζη Μονογυιου ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να τον αποχαιρετήσει, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις