ΛΑΚΩΝΙΑ. Η νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Αναστασία Σιμητροπούλου, είναι δικηγόρος με πλούσια δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση στον δήμο Αλίμου, όπου μένει αλλά και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η κ. Σιμητροπούλου είναι μια γνώριμη φυσιογνωμία σε όσους παρακολουθούν το τηλεπαιχνίδι του Alpha, «Deal», στο οποίο έχει εμφανιστεί και είχε μάλιστα καταφέρει να κερδίσει 40 ευρώ.

Η ίδια γεννήθηκε στις Κροκεές Λακωνίας και στο τηλεπαιχνίδι εκπροσωπούσε τον νομό. Είχε επιλέξει το κουτί με το νούμερο 13 το οποίο πάντως από ότι φάνηκε στο παιχνίδι δεν της έφερε τύχη. Το κουτί έκρυβε μέσα του, μόλις 20 ευρώ.

Γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής. Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας & νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (2013-2014), είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)». (2020 έως σήμερα) Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Δείτε τη να παίζει στο επεισόδιο του «Deal» και να προσπαθεί να βγάλει τον τραπεζίτη νοκ άουτ. Κάτι που τελικά αποδείχθηκε δύσκολο. Ακόμη και όταν αντάλλαξε το κουτί με το νούμερο 13 με το κουτί με το νούμερο 23, το οποίο τελικά περιείχε και τα 40 ευρώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις