ΕΛΛΑΔΑ. Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Δημήτρης Καταλειφός, για την απόφασή του να μη δημιουργήσει οικογένεια, αλλά και το σκληρό χώρο του θεάματος.

«Είναι άνθρωποι που είναι πλασμένοι για οικογένεια και άλλοι όχι. Εγώ δεν ήμουν πλασμένος για αυτό», είπε ο σπουδαίος ηθοποιός, ενώ για το θέατρο ανέφερε ότι «Ο χώρος μας είναι ανταγωνιστικός, και πίκρες και στεναχώριες έχω αισθανθεί».

«Αν μιλήσουμε φιλοσοφικά για την τηλεόραση, έχει κάνει κακό με την αισθητική», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-Δες» και περιέγραψε την απίστευτη περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της.

«Όταν η κόρη μου ήταν 5 ετών της βάζαμε δίπλα το καναρίνι για να φάει. Ήταν άρρωστο, μαδούσε, και η κόρη μου έπαθε λοίμωξη στα πνευμόνια. Το παιδί έκανε χειρουργείο, ήταν δέκα ημέρες στην εντατική. Όταν τελείωσε η περιπέτεια της κόρης μου, πάθαινα κρίσεις πανικού, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», είπε η δημοσιογράφος.

Η ίδια μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Ο πρώην σύζυγός μου με τον νυν, είναι πολύ καλοί φίλοι, είναι “αδέρφια”, στην ουσία από αυτόν ζήτησε το χέρι μου», είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η Τζένη Καζάκου που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μίλησε στο περιοδικό YOU για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί.

«Έχω πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς στο Γυμνάσιο», είπε η όμορφη ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στους γονείς της σημείωσε ότι «Οι γονείς μου έκαναν καλά που πήραν διαζύγιο».

«Πήγα απόγευμα Πρωτοχρονιάς στο μνήμα της γιαγιάς μου για να της πω καλή χρονιά», ανέφερε ακόμα η Τζένη Καζάκου.

Ο Θοδωρής Αθερίδης θυμήθηκε για λογαριασμό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» όσα γίνονταν στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς».

Η Πέγκυ Ζήνα, αναφερόμενη στις δυσκολίες που είχε στην εγκυμοσύνη της, είπε ότι «Ήμουν 7,5 μηνών έγκυος και ήμουν 20 ημέρες στο νοσοκομείο δίπλα στον άντρα μου».

«Ξεκίνησα το χορό από το Φώτη Μεταξόπουλο, μη σου πω ότι ήμουν και κρυφο-ερωτευμένη μαζί του. Είχα παίξει σε 3 παραστάσεις. Όταν ο σύζυγός μου είδε πως είχαν περάσει πέντε χρόνια και ακόμη άνοιγα πρόγραμμα, μου είπε ότι κάτι δεν κάνω σωστά», σημείωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφορικά με το ξεκίνημά της.

Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια ότι «Σίγουρα βοηθάει το “γυαλί” για να ακούσει τη μουσική μου κάποιος που δεν την είχε ακούσει μέχρι πριν».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις