ΑΡΚΑΔΙΑ. Το Δ.Σ. της Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Φ.Α.) αποφάσισε να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια της UNESCO Πειραιά & Νήσων και θεωρώντας ότι «αυτές τις Άγιες Μέρες οι σκέψεις μας πρέπει να είναι κοντά στους ανίσχυρους, μοναχικούς και άρρωστους συνανθρώπους μας».

Αντιπροσωπεία της ΕΠΣΦΑ αποτελούμενη από τους κ.κ. Μπένο Παναγιώτη (Προέδρος) και Τσενές Ευστάθιος (Έφορός) παρέδωσαν την Δευτέρα 18.04.2022 στην δομή του Πειραιά έξι κιβώτια με είδη ένδυσης και υπόδησης.

Ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιά & Νήσων κος Μαρωνίτης Ιωάννης και η Διευθύντρια της δομής κα Χείλαρη αφού ευχαρίστησε την Ε.Π.Σ.Φ.Α. για την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου ξενάγησε τους αντιπροσώπους μας στην δομή καθώς εξήγησε το έργο που επιτελεί η UNESCO αυτές τις δύσκολές μέρες για τις ευπαθείς ομάδες.

Ο κος Μαρωνίτης Ι. παρακολουθεί τις δράσεις της Ε.Π.Σ.Φ.Α. για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Φαλαισίας και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει πιο στενή συνεργασία των δυο οργανώσεων για την ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων της δημοτικής ενότητας Φαλαισίας.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος κ Μπένος «από πλευρά μας, είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά μας πήγε στα καλύτερα χέρια και θα συνδράμουμε όσο μπορούμε στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της UNESCO Πειραιά & Νήσων. Ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς φαγητό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις