ΜΥΚΟΝΟΣ. Μια αγγελία για εργασία στη Μύκονο έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες.

«Ζητείται κυρία ως εσωτερική με δικό της αυτοκίνητο για σεζόν στη Μύκονο. Από Μάιο έως Οκτώβριο. Ευχάριστη, ευγενική, υπεύθυνη. Αρμοδιότητες: Φύλαξη σκύλου και μερικά δρομολόγια για εξωτερικές εργασίες. Δίνεται διαμονή, ασφάλιση και διατροφή. Μισθός 1000€/ μήνα».

Μία γυναίκα, κάτοικος Μυκόνου, δίνει μισθό 1.000€ για να φροντίζουν τον ενάμιση έτους σκύλο της τις ώρες που λείπει στη δουλειά.

Η ίδια, εξηγεί στο LIVE NEWS τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί η κυρία που θα διεκδικήσει τη θέση.

«Η επιλογή είναι στο να είναι φιλόζωος ο άλλος. Δεν υπάρχει κάτι τρομερό μέσα στη δουλειά αυτή. Εγώ στην ουσία ψάχνω έναν άνθρωπο, δικό μου άνθρωπο, ο οποίος θα είναι εμπιστοσύνης και προτεραιότητα έχει το σκυλί, εννοείται, για τη φύλαξη σκύλου. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρχουν κάποιες δουλειές εξωτερικές όσον αφορά το αμάξι. Είναι δύο συγκεκριμένα δρομολόγια την ημέρα με το αυτοκίνητο το δικό μου, βενζίνες πληρωμένες και από τη στιγμή που θα είναι στο σπίτι με το σκυλί… Εννοείται πως έχει το χρόνο της να πάρει το σκυλάκι να πάει και στην παραλία, να κάνει και τις βόλτες της».

Τα τηλέφωνα μετά το ανέβασμα της αγγελίας σε σελίδα στο Facebook έπεσαν «βροχή». Τα χρήματα που προσφέρει για τη φύλαξη του σκύλου είναι δελεαστικά για πολλούς, με την ίδια να αιτιολογεί το ποσό των 1000€.

«Εκτίμησα ότι ο άνθρωπος αυτός θα είναι στη διάθεσή μου στην ουσία ανά πάσα στιγμή της ημέρας, άρα είναι σαν να είναι εσωτερική με λίγα λόγια. Όπως υπάρχουν οι κυρίες που φυλάνε κάποια παιδάκια ας πούμε στο σπίτι και μένουν στο σπίτι με τα παιδιά, έτσι είναι και η κυρία η συγκεκριμένη. Θα μένει μαζί μου στο ίδιο σπίτι που είμαι και εγώ, που σημαίνει ότι θα τρώει ό,τι ψωνίζω και εγώ στο σουπερμάρκετ».

Ο Λίο, το μόλις ενάμιση έτους σκυλάκι είναι μαζί της τέσσερις μήνες. Από τότε που το πήρε από καταφύγιο θέλει να του προσφέρει μία καλύτερη ζωή και πληρώνει όσο όσο.

«Το σκυλάκι είναι από καταφύγιο, είμαστε μαζί τέσσερις μήνες και δεν είχα σκοπό να το δώσω γιατί το είχα πάρει να το φιλοξενήσω και δεθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα και αποφάσισα να το υιοθετήσω και επειδή η δουλειά μου είναι πολλές ώρες έξω είναι αμαρτία να το έχω πάρει από καταφύγιο και να το έχω μόνο του. Αγάπη θέλει και παιχνίδια, δε θέλει κάτι άλλο το σκυλάκι μου. Ούτε που γαβγίζει. Δεν περίμενα να γίνει τόσος ντόρος αυτήν τη φορά. Με έχουν καλέσει πάρα πολλά άτομα».

Οι υποψήφιοι για τη θέση των 1000€ είναι πολλοί και η ιδιοκτήτρια του σκύλου εξακολουθεί να ψάχνει τον άνθρωπο που θα θεωρήσει κατάλληλο για να φροντίζει το κατοικίδιό της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις