ΠΑΤΜΟΣ. Καθηλώνουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως, μετά και την τραγική κατάληξη 14χρονου από τα Κάτω Πατήσια, σχετικά με περιστατικά bullying που βιώνουν ανήλικα παιδιά.

Νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται από μητέρα ανηλίκων από την Πάτμο, η οποία λέει ότι ο γιος της, ο οποίος σήμερα είναι 15 ετών, βιώνει εκφοβισμό από τα 6 του χρόνια.

Όπως λέει η Χρυσάνθη Κατρακάζα, πλέον τα περιστατικά έχουν σταματήσει μετά από συνεχείς παρεμβάσεις της ίδιας.

«Έχω δύο παιδιά έναν γιο 15 και μια κόρη 12 η οποία είναι στο φάσμα του αυτισμού. Ο γιος μου, επειδή η αδερφή του είναι στο φάσμα του αυτισμού, αντιμετωπίζει, από την ηλικία των 6, bullying. Μου έχει έρθει σπίτι με σκισμένες τσάντες, τετράδια, δόντια στο χέρι, σκισμένο φρύδι, μώλωπες στη μέση».

Η ίδια προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αρχικά με τους γονείς των νταήδων και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

«Θεωρούσα ότι θα βρω μια λύση. Με κάποιους βρέθηκε η λύση κάποιες ενοχλήσεις σταμάτησαν αλλά από συγκεκριμένα παιδάκια δεν σταμάτησαν ούτε καν φέτος».

Και συμπληρώνει:

«Ο Μιχάλης είναι πάρα πολύ προστατευτικός με την αδερφή του και την προστατεύει και στα διαλείμματα, κάτι που δεν αποδέχτηκαν οι συμμαθητές του. Του έλεγαν ‘φύγε από εδώ με την καθυστερημένη αδερφή σου’, ‘δε θα μπεις στην παιδική χαρά με την καθυστερημένη αδερφή σου’, ‘πάρε μας παγωτά για να μπεις αλλιώς θα φας ξύλο».

Οι ενοχλήσεις στον γιο της σταμάτησαν φέτος με παρέμβαση της ίδιας και αφού έπιασε έναν από τους νταήδες και του είπε ότι σε περίπτωση που δεν σταματήσει, θα τα μάθουν όλα οι γονείς του και θα πάει στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις