ΚΡΗΤΗ. Κάποιους τους τρομάζει το αποτέλεσμα, κάποιους τους εντυπωσιάζει, σίγουρα πάντως η εμφάνιση του Γερμανού Rolf Buchholz δεν περνά απαρατήρητη.

Είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες παρεμβάσεις στο σώμα του στον κόσμο και κατέχει και επίσημα το ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

Αυτή την περίοδο, ο Rolf Buchholz κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα creta24.gr. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να κάνει τη βόλτα του σε παραλιακή περιοχή του Ηρακλείου.

Μπήκε στο βιβλίο γκίνες

Ο Rolf Buchholz, που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες δύο φορές, δήλωσε πως απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού. Το 2011 μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στο σώμα του, συνολικά 453.

Από αυτά, τα 127 βρίσκονταν στο πρόσωπο και τα υπόλοιπα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2012, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες, αυτό των περισσότερων σωματικών τροποποιήσεων (body modifications). Έκτοτε τα νούμερα ανεβαίνουν διαρκώς, με τον ίδιο να δηλώνει στο Creta24 πως μέχρι και την κατάκτηση των ρεκόρ έγραφε κάθε παρέμβαση που έκανε στο σώμα του πλέον όμως έχει σταματήσει να τις μετρά.

«Πριν από 23 χρόνια ξεκίνησα με το πρώτο τατουάζ και από τότε κάνω όλο και περισσότερα» ανέφερε ο Rolf Buchholz που περισσότερο από το 90% του σώματός του καλύπτεται από τατουάζ. Ακόμα και οι βολβοί των ματιών του έχουν γίνει μαύροι με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως το αποτέλεσμα δεν επιτεύχθηκε με τατουάζ αλλά με έγχυση μελανιού.

Ωστόσο τόνισε πως η κατάκτηση των ρεκόρ δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά κάτι που προέκυψε στην πορεία καθώς ο ίδιος έκανε απλά κάτι που αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Μεταξύ των παρεμβάσεων στο σώμα του Rolf είναι δύο υποδόρια εμφυτεύματα στο κεφάλι που δίνουν την αίσθηση κεράτων, ενώ στο σώμα του έχει και άλλα εμφυτεύματα από τεφλόν και σιλικόνη.

Ακόμη μία διαφορετική παρέμβαση είναι οι μαγνήτες που έχει τοποθετήσει στις άκρες των δακτύλων του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις