ΕΛΛΑΔΑ. Με αφορμή τις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για τον εαυτό του, μέσα από τον αέρα της εκπομπής.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, είχε δεχτεί και ο ίδιος διάφορα σχόλια για τα κιλά του, όμως κανείς δεν τον στήριξε, όπως έγινε με τη Δανάη Μπάρκα.

«Να μιλήσω κι εγώ, ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για το κύμα υποστήριξης που δέχεται η Δανάη Μπάρκα. Προφανώς, όλοι οι λογικοί άνθρωποι είμαστε μαζί της. Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά δεν σου αρέσει και να τον σχολιάζεις. Αλλά αυτό γίνεται προς όλους και όλες. Να μην γίνεται λοιπόν, επιλεκτικά, μόνο για τη Δανάη Μπάρκα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσβολές που είχε γράψει εις βάρος του γνωστό περιοδικό.

«Όταν με τρόλαρε εμένα περιοδικό και έβαλε άλλο σώμα με άλλο κεφάλι για να μου κάνει πλάκα, δεν είδα να έχει κανείς την ευαισθησία να πει δημόσια ότι είναι ανήθικο να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο, που είναι παχύσαρκος», τόνισε.

«Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο "ο Λιάγκας είναι χοντρός", δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για τη Δανάη Μπάρκα, συμφωνώ και προσυπογράφω, αλλά να τη δείχνουμε και σε άλλους αυτή την ευαισθησία, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω μόνο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις