ΕΛΛΑΔΑ. Σπαρακτικές είναι οι εικόνες, από την κηδεία της 14χρονης Ελένης που έδωσε μάχη για 6 μήνες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης…

Οι συγγενείς της την αποχαιρέτησαν, ντυμένη νύφη, ραίνοντάς την με λουλούδια, με όλο το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, να έχει βυθιστεί στο πένθος και να είναι συντετριμμένο από τον χαμό της ανήλικης.

Ο παππούς της 14χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» ανέφερε: «Πήγε να κάνει μπάνιο και γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν… δεν ξέρω πολλά… είμαστε χάλια…».

Η 14χρονη στις 4 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους συγγενείς της, έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα, με τους γονείς της να την μεταφέρουν ίδιοι χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο του Βόλου, αναφέροντας αρχικά ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο…

Οι γιατροί αρχικά διέγνωσαν εισρόφηση, την διασωλήνωσαν και στην συνέχεια διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονταν σε κώμα για έξι μήνες.

«Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν… δεν μπορούσε να απαντήσει… ήταν σπασμένο το κρανίο της» πρόσθεσε ο παππούς της 14χρονης.

Μυστήριο με τις γρατζουνιές στο λαιμό

Η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον θάνατο της με τις συνθήκες του ατυχήματος στο μπάνιο, να παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την γιαγιά της κοπέλας που ήταν στο πλάι της, να διαψεύδει ότι το κορίτσι είχε εκδορές μιλώντας αποκλειστικά στο «LIVE NEWS».

«Τίποτα. Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε όλοι. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της, μέσα στο νοσοκομείο, ήταν 6 μήνες, 7 νομίζω» ανέφερε, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο παππούς της 14χρονης.

Ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της…

Η Ελένη ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που της άρεσε να ανεβάζει βίντεο στα social media. Ο θάνατός της 14χρονης βύθισε στο πένθος όλο το Αλίβερι της Νέας Ιώνιας, ενώ οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις