ΕΛΛΑΔΑ. Με τον δικό του τρόπο, όπως πάντα, σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε την χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αμέσως μετά αφού έπαιξε το χθεσινό video στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, όπου ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με ένα γκρουπ νεαρών τουριστών, τους ενημέρωνε για τον... τίτλο του και τους έλεγε πως αν θέλουν μπορούν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε...

«Ο κύριος Πρωθυπουργός έκανε χθες κάτι που το έχω πει και κάποιους φίλους τους ενοχλεί. Θα έπρεπε όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους προϊπαντούμε στο αεροδρόμιο και να τους κάνουμε δια χειραψίας υποδοχή. Και να λέμε "ευχαριστούμε πάρα πολύ που έχετε έρθει στον τόπο μας, θα αφήσετε τα ωραία σας χρήματα, θα κάνετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, θα απολαύσετε την φυσική ομορφιά, εμάς τους ίδιους, την κουζίνα μας και σας περιμένουμε τα επόμενα χρόνια. Αν έχουμε κάνει κάποια αβλεψία, αν κάποιος σας κορόιδεψε, αν κάποιος σας άρπαξε κανά 10ρικο, κανα 20άρικο παραπάνω, συγχωρέστε μας. Συμβαίνει και σε άλλες κοινωνίες και σε άλλα σπίτια. Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε εκ νέου"».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις