ΕΛΛΑΔΑ. Τραγικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη (19/7) ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι και γρήγορα επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τους εθελοντές και τους κατοίκους προσπαθούσαν επί ώρες να σώσουν ό,τι μπορούσαν ωστόσο, η μάχη ήταν άνιση και πολλά σπίτια και επιχειρήσεις δεν γλίτωσαν από την πύρινη λαίλαπα.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν από αυτούς που είδαν το σπίτι τους να περικυκλώνεται από τις φλόγες. Σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε και συγκλόνισε.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα! Οι φλόγες να χτυπούν το σπίτι μου, να είναι ανεξέλεγκτες σαν πυρηνικός πόλεμος! Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ζήσουν όλα τα ζωάκια που έχει η φύση εκεί και εννοείται να μην κινδυνέψει κανένας άνθρωπος πάνω από όλα! Σας μιλάω σε ό,τι έχω ιερό το σπίτι αυτό είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Πατέρα Αντώνιο, ώστε να στεγαστούν όλα τα κατατρεγμένα και βασανισμένα παιδάκια. Δεν με ένοιαζε να καεί με ένοιαζε μόνο να βοηθήσει η Παναγία ώστε να πάρει πνοή το όνειρό μου… Σας τα γράφω και κλαίει η ψυχή μου… Μάλλον σώθηκε! Μάλλον έγινε το θαύμα! Μάλλον υπάρχει ή καλύτερα σίγουρα υπάρχει Θεός… Το καλό νίκησε το κακό».

Η ανάρτησή της

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις