ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη μαθήτρια στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας γεν. την 28-11-1969 στον Καναδά:

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, οι «αδιάφθοροι» της Αστυνομίας ζήτησαν από την Εισαγγελία ολική άρση του απορρήτου για το σύνολο των ψηφιακών πειστηρίων που βρέθηκαν στο σπίτι του προπονητή. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν από εδώ και πέρα κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, τάμπλετ και usb.

Έμφαση θα δοθεί στις αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο, στα e-mails και στις συνομιλίες του μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Θα εξεταστεί εάν ο 53χρονος είχε συνομιλίες με ανήλικες μέσω ψεύτικων προφίλ. Ήδη οι Αρχές έχουν εντοπίσει ένα ψεύτικο προφίλ αναζητούν και άλλα, ενώ αντικείμενο έρευνας είναι τι έκανε ο προπονητής τα ροζ βίντεο που είχε στην κατοχή του.

Κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε και μία συμμαθήτρια του 14χρονου κοριτσιού, που περιέγραψε μία δική της εμπειρία. «Ενώ ήμασταν οι δυο μας στο αυτοκίνητό του, μου έσφιξε το μηρό και μου είπε ‘άντε καληνύχτα τώρα’, συμβάν που με έκανε να αισθανθώ άβολα. Δεν έδωσα έκταση γιατί συχνά όταν μιλούσε στα κορίτσια της ομάδας και ήθελε να τα παρηγορήσει τα ‘χάιδευε στα μπράτσα ή στους μηρούς», φέρεται να κατέθεσε η φίλη της 14χρονης.

Βιασμός 14χρονης: Ξεσπούν οι γονείς της - «Το χει κάνει και σε άλλα κορίτσια»

Τα ψηφιακά ίχνη του 53χρονου αστυνομικού που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στη Μυτιλήνη ερευνούν οι Αρχές. Σήμερα Δευτέρα (1/8) ο αστυνομικός και προπονητής θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Η μητέρα του θύματος μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018».

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», πρόσθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 14χρονης υπογράμμισε: «Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις