ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες στον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι, προσκρούοντας σε μεταλλική πύλη που οριοθετούσε το ύψος των διερχόμενων οχημάτων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 53χρονος. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία δύο επιβατών του οχήματος που πήγαινε γαμήλιο ταξίδι και, όπως αναφέρουν, άλλαξαν θέση την τελευταία στιγμή και γλίτωσαν.

Ο δικηγόρος του οδηγού, Αλεξάντερ Ματέσκου, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει πόσες φορές είχε ταξιδέψει ο εντολέας του στο εξωτερικό, πάντως, την προηγούμενη χρονιά είχε εργαστεί στο ΚΤΕΛ ως οδηγός σχολικού λεωφορείου, κάτι που απαιτεί ειδικό τεστ που πέρασε επιτυχώς. Όπως τόνισε επίσης ο δικηγόρος, η λευκή γραμμή στο οδόστρωμα δεν ήταν συνεχής, αλλά διακεκομμένη, πράγμα που σήμαινε ότι δεν προειδοποιούσε τους οδηγούς, προκειμένου να μην εισέλθουν στο σημείο.

Παράλληλα, συγκλονίζουν δύο επιβάτες του μοιραίου οχήματος. Το νιόπαντρο ζευγάρι από το Βόλο πήγαινε στη Ρουμανία για το γαμήλιο ταξίδι του. Αρχικά είχαν καθίσει στις μεσαίες θέσεις, όμως η επιμονή μιας γυναίκας που ταξίδευε με την κόρη της τούς ανάγκασε να μετακινηθούν στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Έτσι, όπως λένε, γλίτωσαν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις