ΒΕΡΟΙΑ. Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του παιδιού δήλωσε πως ήθελε να το αναγνωρίσει, ενώ η 29χρονη μητέρα του βρέφους πολλές φορές δεν τον άφηνε να το δει. Μάλιστα,ο ίδιος ζήτησε τη συμβουλή δικηγόρου για να χειριστεί την κατάσταση.

«Εγώ ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί. Ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Μου επέτρεπε να το βλέπω, αλλά κάποιες φορές μου έλεγε πως τώρα δεν γίνεται και τέτοια. Το έπαιρνα το παιδί στο σπίτι μου τον τελευταίο καιρό, προς τον Οκτώβριο – Νοέμβριο το πήρα 4 με 5 βράδια. Μετά συμβουλεύτηκα δικηγόρο και μου είπε “να προσέχεις, αφού δεν έχεις αναγνωρίσει το παιδί, εάν πάθει οτιδήποτε σε κάποιο ατύχημα, θα είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις που κάνεις”», δήλωσε.

Ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους σημείωσε χαρακτηριστικά πως το παιδί ήταν καλοταϊσμένο και καλοντυμένο. «Δεν μπορώ να κατηγορήσω πως ήταν σε αμέλεια τελείως», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον δέκα φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

«Εγώ την έβλεπα μία να είναι καλά, την άλλη να μην είναι καλά. Δεν μπορώ να κρίνω, να πω ότι είχε σοβαρότατα προβλήματα. Δεν ξέρω. Εγώ προσπαθούσα να αναγνωρίσω το παιδί, ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Εκείνη δε συναινούσε», επανέλαβε ο πατέρας του βρέφους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις