ΕΛΛΑΔΑ. Ο Γιάννης Βογιατζής κάνει μια αναδρομή στη ζωή του και μας μιλάει για την καριέρα του, την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις ενώ θυμάται τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια της κατοχής και τη σύζυγό του που παντρεύτηκε δύο φορές.

«Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα. Μου κάνανε προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια φίρμα να βάψω τα μαλλιά μου για να βγαίνω guest και αρνήθηκα».

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του νέο αλλά και τώρα ενώ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια κατά την Κατοχή.

«Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος και μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει. Πέρασε την Κατοχή παιδάκι με μια χήρα μάνα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώσει μας για να ζήσουμε».

Ο Γιάννης Βογιατζής όμως, μίλησε και για τους ηθοποιούς με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Καθόμασταν με τον Φώτη Μεταξόπουλο και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί».

«Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο αλλά δεν πουλούσα τον εαυτό μου»

Ο τραγουδιστής όμως, μίλησε και για την γνωριμία του με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

«Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο αλλά δεν πουλούσα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμενο. Για τέσσερα χρόνια υπήρξα ο τραγουδιστής των βασιλικών ανακτόρων. Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος να πήγαινα και εγώ μαζί να τραγουδήσω. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο και ήταν καταπληκτικό παιδί».

Αναφέρθηκε όμως, και στην σύζυγό του με την οποία έχει παντρευτεί δύο φορές.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Είχε προηγηθεί ο γάμος της Ελένης και μας άρεσε πάρα πολύ που παντρευτήκαμε και με Ορθόδοξο γάμο. Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου λέει η γυναίκα μου ‘’δεν παντρευόμαστε και εμείς ορθόδοξα’;’’. Η Ελένη είναι δώρο θεού και μέρα παρά μέρα πήγαινα στην εκπομπή της».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις