ΛΑΡΙΣΑ. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (1-3) στα Τέμπη και αποκάλυψαν πως καθαρά από θέμα τύχης δεν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες, μιας και είχαν κλείσει ειστήριο για να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο τρένο.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες, με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμή τη ζωή σε 38 ανθρώπους.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα σοκαρίστηκαν, όταν συνειδητοποίησαν πώς το συγκεκριμένο τρένο θα ήταν εκείνο με το οποίο και θα ταξίδευαν οι ίδιοι μέχρι την Κατερίνη, στο πατρικό της Κατερίνας. Όπως είπε ο Δημήτρης στην ανάρτησή του, τα εισιτήριά τους άλλαξαν κατά τύχη.

«Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό». έγραψε στο story του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις