ΕΛΛΑΔΑ. Mέσα από το Facebook αποχαιρετούν τον 32χρονο μηχανοδηγό Δημήτρη Μασσαλή της επιβατικής αμαξοστοιχίας 62, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με το εμπορικό τρένο.

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του συμφοιτητή του: «Δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια φιλία μια διπλανή καρέκλα αρκεί, κάπως έτσι έγινε και με εμάς 12 χρόνια πριν στη σχολή ήρθες και με ρώτησες κάτι για μια εργασία (με πέρασες για καλό φοιτητή μου είπες χρόνια αργότερα και γελασαμε μαζί) Αυτή η στιγμή ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί μια δυνατή φιλία που αργότερα έγινε αδερφική».

«Λίγο αργότερα προστέθηκε και ο Άγγελος στη παρέα και γρήγορα πήραμε το παρατσούκλι τριο στουντζες ήταν το σήμα κατατεθέν μας. Από τότε γιναμε ένα και ήμασταν σε όλα μαζί εκδρομές γιορτές , χαρές και λύπες όμως εγώ θα θυμάμαι μόνο τα καλά. Ήσουν ένα παιδί που έτρεχε για όλους και κάθε φορά που γινόταν κάτι ήσουν εκεί ακόμα και στα δύσκολα που τυχαιναν μου χαμογελούσες και μου έλεγες θα το περάσουμε μαζί ,εδώ είμαι εγώ για σένα και το εννοούσες με πράξεις. Αδερφέ μας βιάστηκες να φύγεις αφήνοντας πίσω οικογένεια , φίλους και ανθρώπους που σε αγαπουν πολύ και μια μεγάλη εκδρομή ανεκπλήρωτη όμως εσύ επέλεξες να τη κάνεις μόνος σου ρε μπαγασα».

«Καλό πέρασμα αδερφέ μου στο παράδεισο ,καλή αντάμωση μέχρι το τρίο στουντζες να ενωθεί ξανά ,άλλωστε μου χρωστάς μια καλή εκδρομή μη το ξεχνας. Να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά όπως έκανες πάντα. Θα είσαι πάντα ο αδερφός μου και ο μηχανοδηγός της καρδιάς μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις