ΕΛΛΑΔΑ. Ταυτοποιήθηκε η σορός του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Ο νεαρός ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους για δύο ημέρες ενώ σήμερα συγκαταλέχθηκε στη μακάβρια λίστα με τους 57 νεκρούς, καθώς η σορός του ταυτοποιήθηκε με το δείγμα DNA που είχαν δώσει άτομα από την οικογένειά του.

Ο Ιορδάνης αγωνιζόταν στον ΑΟ Υπάτου, ομάδα Γ' Κατηγορίας, και βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης των τρένων την περασμένη Τρίτη.

Η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου μέσα από το Facebook εξέφρασε τη λύπη της για τον χαμό του αθλητή τους: «Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδάνη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας. Οι στιγμές είναι τραγικές για όλους μας. Τα λόγια δύσκολα μπορούν να βγουν... Καλό παράδεισο Ιορδάνη. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν έμπειρος αθλητής και το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή από τη Ρόδο στον Θεσπρωτό, όπου και κατέγραψε έξι συμμετοχές.

Συνολικά στη Super League 2 είχε αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής «εκπροσώπησε» και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, με την οποία και αγωνίστηκε στη Football League.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις