ΕΛΛΑΔΑ. O πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, μαζί με την εξαδέλφη τους, μίλησε με σκληρά λόγια μετά τους διαλόγους από το μοιραίο βράδυ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Έχω θυμό... Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε...», ήταν το ξέσπασμα του πατέρα των διδύμων στο Star.

Τέμπη: «Στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς - Χάσαμε τρία παιδιά σε μια οικογένεια»

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της μοιραίας βραδιάς, αφού μέσα σε μια στιγμή έχασε τα πανέμορφα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του.

Ως τώρα, βυθισμένος στον πόνο του, σιωπούσε. 'Ομως σήμερα, οργισμένος από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ξέσπασε.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις πού είμαι εγώ τώρα;», είπε στη δημοσιογράφο του Star. «Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. 'Ετυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει...τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια...».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις