ΚΡΗΤΗ. Συγκλονίζει ο σύντροφος της 22χρονης στην Κρήτη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά κόπηκε το νήμα της ζωής της αγαπημένης του.

Οι δύο νέοι είχαν όνειρα για την ζωή τους και έχτιζαν την κοινή τους πορεία καθώς σε λίγο καιρό προγραμμάτιζαν να αρραβωνιαστούν. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου, όλα αυτά καταστράφηκαν αφού η 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Πένυ, τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα και εξέπνευσε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.



Η είδηση του θανάτου της «πάγωσε» την οικογένεια της αθλήτριας. Ο σύντροφός της έμαθε τα τραγικά νέα ωστόσο όπως δηλώνει ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε με λυγμούς στο cretapost λέγοντας συνεχώς πως «Έχασα την γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Από χθες το πρωί ένα μπουκέτο από κρίνα έχει τοποθετηθεί πάνω στο δέντρο – στο 13ο χλμ Ηρακλείου-Αρχανών – όπου έχασε τόσο άδικα την ζωή της η 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης.


Αποχαιρετούν την 22χρονη Πένυ

Στο… πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αρχανών εξαιτίας του θανάτου της 22χρονης πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης που «έσβησε» μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Φίλο, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου ώστε να αποχαιρετήσει την 22χρονη Πένυ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις 3 το μεσημέρι.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Η 22χρονη Πένυ βρισκόταν στις Κάτω Αρχάνες για να επισκεφτεί τον πατέρα του συντρόφου της.

Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της έμενε στις Άνω Αρχάνες και το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο μίας φίλης της.

Στο 13ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Αρχανών το όχημα ξεφεύγει από την πορεία του και χτυπά σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε δέντρο. Το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό και η 22χρονη δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να τρανταχτεί και να χτυπήσει το κεφάλι της στο δέντρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την Πένυ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα, λίγη ώρα αργότερα, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις