ΠΕΡΑΜΑ. Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού ενός 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα, καθώς μετά τον 43χρονο Ιρακινό, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και στη μητέρα.

Συγκεκριμένα στην 27χρονη μητέρα ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας γνωρίζονταν εδώ και 5 χρόνια από όταν η εξάχρονη ήταν ενός έτους και ήταν άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, είχε πάει με την 6χρονη κόρη της για να πιούν καφέ στο πλυντήριο με τον 43χρονο και επειδή ήταν εμπύρετη προθυμοποιήθηκε να της βάλει θερμόμετρο και εκεί φέρεται να ασέλγησε στο παιδί.

Ωστόσο κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τις Αρχές φαίνεται πως προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία και για τη μητέρα που οδήγησαν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη και στην ίδια.

Πριν λίγες ώρες δήλωνε «σιχαμάρα» για τον 43χρονο

Νωρίτερα η μητέρα της 6χρονης μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News» δήλωνε πως ένιωθε σιχαμάρα και ήθελε να δει τον 43χρονο στη φυλακή.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή τη στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είπε η μητέρα του παιδιού.

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε», συμπλήρωσε η μητέρα.

«Θέλω να τον δω φυλακή»

Η μητέρα μίλησε ακόμα ζωντανά στο «Live News» και αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μετά το περιστατικό. «Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, δεν θέλει να ακούει τίποτα για το συμβάν, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη», είπε η μητέρα.

«Τον γνώριζα πέντε χρόνια από όταν η κόρη μου ήταν ενός έτους, κάναμε πολύ κολλητή παρέα. Πίστευα ότι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης. Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα», συμπλήρωσε για τον δράστη.

Όσον αφορά για την ημέρα του συμβάντος είπε χαρακτηριστικά.

«Σταμάτησα στο πλυντήριο για να πιούμε καφέ, όπως συνηθίζαμε. Καθόμασταν στο γραφείο του πλυντηρίου, εγώ, εκείνος κι η κόρη μου. Κάποια στιγμή είδα ότι έκαιγε από τον πυρετό, γιατί την είχα ήδη δύο ημέρες άρρωστη και του ζήτησα να μου φέρει ένα θερμόμετρο. Μου λέει «άσε θα την πάρω να της βάλω εγώ θερμόμετρο». Εκείνη τη στιγμή χρονομέτρησα ακριβώς δύο λεπτά, όσο κάνει ένα θερμόμετρο και σηκώθηκα να δω πού είναι γιατί δεν είχε έρθει. Είδα τον άνθρωπο αυτό μέσα στην αποθήκη να έχει ξαπλώσει το παιδί μου, το παιδί μου να μην μιλάει με κλειστά τα μάτια και να τη χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές.

Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Του λέω «πρέπει να φύγω, να πάρω το παιδί, ψήνεται στον πυρετό». Μόλις με είδε, ταράχτηκε, σήκωσε τα χέρια ψηλά, γύρισε και μου είπε ‘το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω. Περίμενε να του βάλουμε θερμόμετρο να δούμε αν είναι». Πήρα το παιδί μου κι έφυγα».

«Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή», κατέληξε η μητέρα.

Η θεία του παιδιού δεν πιστεύει πως όλα αυτά είναι αλήθεια

Αίσθηση προκαλεί πάντως πως η θεία του παιδιού στηρίζει πλήρως τον 43χρονο, καθώς όπως λέει η ξαδέλφη της παρεξήγησε τις κινήσεις του στην προσπάθεια του να βοηθήσει το εμπύρετο παιδί.

«Δεν πιστεύω τίποτα. Με τίποτα δεν το πιστεύω γιατί τον ξέρω 6 χρόνια. Δεν είναι άνθρωπος που θα πειράξει παιδί», είπε η θεία της 6χρονης.

«Γυρνώντας από την τουαλέτα η ξαδέρφή μου ισχυρίζεται ότι τον είδε να κάνει αυτή την πράξη. Ήταν ξαπλωμένο το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Άμα δεν το ακουμπήσει όμως το παιδί πώς θα του βάλει θερμόμετρο, είναι απόλυτα φυσιολογικό», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις