ΑΤΤΙΚΗ. Κλειστά είναι τα στόματα των μαθητών του ιδιωτικού σχολείου στην Αττική όπου σημειώθηκε το άγριο περιστατικό μπούλινγκ με θύμα έναν 15χρονο.

«Άκουσα για το περιστατικό. Δεν έχω ακούσει ξανά κάτι τόσο ακραίο. Το κλασικό να πειράζουν ένα παιδί που γίνεται σε κάθε σχολείο... αλλά δεν έχω ακούσει κάτι τόσο ακραίο», δήλωσε στην κάμερα του Newsbomb και σε δημοσιογράφους νεαρός μαθητής το πρωί της Δευτέρας.

Σημειώνεται πως το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε σχολική αίθουσα την ώρα του διαλείμματος, όταν πέντε αγόρια και ένα κορίτσι τον ακινητοποίησαν 15χρονο και στη συνέχεια τον έδεσαν με πετονιά!

Μάλιστα έξι ανήλικοι τύλιξαν την πετονιά γύρω από τον λαιμό 15χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Σαν να μην έφτανε αυτό τον χλεύαζαν, τον έβριζαν και γελούσαν μαζί του.

Ο 15χρονος ανέφερε το περιστατικό bullying και τον εφιάλτης έζησε στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Μετά από αναζητήσεις, το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι 4 από τους 6 δράστες, τρία αγόρια και το ένα κορίτσι.

Αναζητούνται ακόμα δύο παιδιά

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, της Ασφάλειας Αττικής, ανέλαβε την υπόθεση και έχει ήδη προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά που ήταν δράστες της επίθεσης σε βάρος του συμμαθητή τους.

Με εντολή εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι τέσσερις ανήλικοι συλληφθέντες κατηγορούνται για εξύβριση, παράνομη βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος συνομηλίκου τους και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Η δικογραφία αναμένεται να προωθηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή έτσι ώστε η υπόθεση να πάρει και τον δρόμο της Δικαιοσύνης, την ώρα που στη σχολική κοινότητα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις