ΑΡΤΑ. Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 37χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας.

Ο πατέρας πάρκαρε το όχημα, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»

Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Ο πατέρας του βρέφους έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς του παιδιού είναι συντετριμμένοι, με τον πατέρα του βρέφους να βρίσκεται σε καταστολή, ενώ κρατείται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου. Ο ίδιος βρίσκεται σε σοκ, γεγονός που δεν επιτρέπει προς το παρόν τη σύλληψή του.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στα Γιάννενα για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις