ΑΘΗΝΑ. Την περιπέτεια που ζει βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να χάνονται περιέγραψε σε συνέντευξή της το πρωί της Πέμπτης (1/6) μία γυναίκα που έχει το δικό της κατάστημα στον Άγιο Ελευθέριο. Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του οικήματος έχασε το ακίνητο σε πλειστηριασμό, καθώς είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο και τώρα κάνουν στην ίδια έξωση.

Το ακίνητο πέρασε στα χέρια των funds και πριν λίγες ημέρες την εμφάνισή τους έκαναν δικαστικοί επιμελητές, συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, για να κάνουν έξωση στην ενοικιάστρια. Της ζήτησαν δε να αφήσει το εμπόρευμά της μέσα και μετά να κατεβάσει ρολά.

«Ήρθαν να μου κλείσουν το μαγαζί»

«Σε αυτό το μαγαζί είμαι 45 χρόνια. Ήρθαν ξαφνικά χθες το μεσημέρι, μου είπαν με ειδοποίησαν. Εγώ τα χαρτιά δεν τα καταλαβαίνω, ο δικηγόρος μου που τα είδε δεν είπε κάτι τέτοιο», δήλωσε η κα Αλέκα στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Ήρθαν να μου κλείσουν το μαγαζί. Μου είπαν να βγω έξω, να πάρω ότι πολύ προσωπικό έχω και να σφραγίσουν το μαγαζί, να καταγράψουν τα μπουκάλια. Τα μπουκάλια είναι ο κόπος μου, το αίμα μου, η ψυχή μου. Σ’ αυτό το μαγαζί εδώ και 45 χρόνια έχω πεθάνει. Μερόνυχτα δουλεύω, δεν χρωστάω σε κανέναν» συμπλήρωσε.

«Μου καταπατάνε την ψυχή και τον αγώνα μου»

«Ο αγώνας μου είναι τόσο σκληρός που δεν φαντάζεται κανείς τους. Μου καταπατάνε την ψυχή και τον αγώνα μου. Τι θα κάνω εγώ άμα φύγω 6 μήνες έξω, δεν θα έχω ψωμί να πάρω», είπε.

Ο Βασίλης Δήμας, πρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Δήμου Αθήνας, μιλώντας στο MEGA τόνισε πως δεν είναι η περίπτωση της κας Αλεξάνδρας δεν είναι η μοναδική, καθώς κάθε βδομάδα συναντά δεκάδες τέτοιες υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 700.000 ακίνητα κινδυνεύουν να βγουν σε πλειστηριασμό και να περάσουν τα χέρια των funds στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις