ΚΩΣ. Οι αντιφάσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης προβληματίζουν, οι νέες εικόνες από το σπίτι του δίνουν τροφή για συζητήσεις και η κατάθεση ψυχής του νεαρού συντρόφου της αγνοούμενης κάνουν την αγωνία ορισμένων να χτυπήσει κόκκινο. Η Κως παραμένει στο επίκεντρο με τους φόβους για έγκλημα να εντείνονται με το πέρασμα των ωρών. Υψηλόβαθμα στελέχη του Ανθρωποκτονιών βρίσκονται ήδη στο νησί, όπως και η μητέρα της Αναστάζια που περιμένει να μάθει τι απέγινε το παιδί της.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπουμε την 27χρονη λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της. Βρίσκεται μέσα σε ένα ψητοπωλείο στο κέντρο του νησιού. Δεν κάθεται να φάει. Την βλέπουμε να κάνει μια βόλτα στους χώρους και να φεύγει. Λίγες ώρες αργότερα τα ίχνη της χάθηκαν.

Σε ένα δεύτερο βίντεο του newsit.gr, βλέπουμε τον σύντροφό της, την επόμενη μέρα με μια φωτογραφία της 27χρονης στα χέρια. Ρωτάει αν είδαν την κοπέλα του και αρχίζει να τους εξηγεί την ιστορία πίσω από την εξαφάνιση. Ο νεαρός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις αστυνομικές αρχές και περιμένει να μάθει την αλήθεια.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως όλα αυτά προήλθαν από σοβαρό τροχαίο που είχε. Όταν επέμειναν οι αστυνομικοί και άρχισαν να τον ρωτούν πότε και πού σημειώθηκε αυτό το τροχαίο, εκείνος σύμφωνα με τον Alpha άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις που προβλημάτισαν.

Στο ίδιο ρεπορτάζ έγινε λόγος για σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού από γυναικεία νύχια. Ο 32χρονος δηλώνει αθώος και επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικό με την εξαφάνιση της 27χρονης. Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν έκανε κανό στην 27χρονη.

Στο Mega μίλησε ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος όπως λέει δεν έχει σταματήσει όλες αυτές τις ημέρες λεπτό να την ψάχνει. «Κάθε ώρα που περνά είναι πολύ σημαντική. Δεν ξέρουμε πού είναι, τι ήπιε, τι έφαγε. Δεν ξέρουμε τίποτα», δήλωσε μεταξύ άλλων. «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν» κατέληξε.

Οι αστυνομικοί που τρέχουν τις έρευνες έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του, που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι το ισόγειο, μέσα στο οποίο όπως ανέφερε ο 32χρονος συνευρέθηκε με την 27χρονη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές εντόπισαν σε δωμάτιο γενετικό υλικό της αγνοούμενης.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ στην Κω. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι η 27χρονη ήρθε μόνη της και ψώνισε στο μαγαζί και ότι συνάντησε εκεί τους πέντε αλλοδαπούς από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

«Κατά τις 8 το βράδυ ήρθε η κοπέλα μόνη της ψώνισε, πήρε κάτι να πιει. Εμείς έχουμε μία περίφραξη και η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της στην περίφραξη που έχω, και έπινε το κρασί της. Εκεί έξω ήταν και οι πέντε άντρες. Αλλά δεν ξέρω πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Μιλούσαν αρκετή ώρα, σίγουρα ένα μισάωρο. Μετά κατάλαβα ότι ήθελε ταξί μάλλον για να πάει στο ξενοδοχείο. Μάλλον της είπε ο ένας να την πάει ο ίδιος με το μηχανάκι του. Όταν έφυγαν είχε σκοτεινιάσει πλέον», λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε το σημείο που εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης το πρωί. Το κινητό βρέθηκε σε εξωτερικό πεζούλι.

Οι αστυνομικοί στην Κω ψάχνουν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο για ένα ίχνος της 32χρονης Πολωνής. Ακόμα και μέσα σε πηγάδια όπως βλέπουμε στις εικόνες του kostv.gr…

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του 32χρονου αλλά και το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης που ήδη βρίσκεται στα χέρια των Αρχών…

Ο 32χρονος με καταγωγή το Μπαγκλαντές κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της. Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Ένα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή. Κάτι για το οποίο είναι σίγουρη και η μητέρα της Αναστάζιας. Η μητέρα 27χρονης αγνοούμενης δήλωσε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

Ήδη, στην επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας συμμετέχουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε για τελευταία φορά η 27χρονη.

Παράλληλα, στο νησί της Κω μεταβαίνει σήμερα και ομάδα ιδιωτών ντετέκτιβ από την Πολωνία που κατ εντολή της οικογένειας θα κάνουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια. Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργηθεί ομάδες από Πολωνούς που ανεβάζουν στοιχεία τα οποία μπορεί να φανούν χρήσιμα στις έρευνες.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις