ΤΕΜΠΗ. Μετά από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος πολυτραυματίας, Γεράσιμος, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή.

Ο 20χρονος, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, μεταφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη σε εξιδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας όπου θα συνεχίσει τον αγώνα για τη ζωή του.

Στο μεγάλο αγώνα που έδωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης σε δηλώσεις του, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γρηγόρης Βλαχάκης.

«Ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί αγαπήσαμε και το Γεράσιμο και την οικογένειά του, αλλά και όσους έφθασαν στο νοσοκομείο για να εκφράσουν την αγάπη τους» τόνισε, σύμφωνα με το onlarissa.

Την ίδια ώρα, στον τοίχο έξω από τη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύτηκε όλο αυτό το διάστημα αναρτήθηκε μία αφίσα η οποία γράφει τα εξής: «Με τη βοήθεια της Παναγίας και τη δική σας, φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου… Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!!! Γεράσιμος – Ιάσονας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις