ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ένας 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι επί πέντε χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη οικογενειακών του φίλων.

Ο 55χρονος απολογήθηκε στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Απολογούμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια.

Θεσσαλονίκη: Πώς αποκαλύφθηκαν όλα μετά από 10 χρόνια

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 10 χρόνια και να ενηλικιωθεί η παθούσα για να αποκαλύψει όσα βίωνε. Κατά πληροφορίες, είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο με τη βοήθεια του οποίου «ανοίχτηκε» και τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας και όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα 2005-10, όταν η ίδια πήγαινε στο δημοτικό. Ο κατηγορούμενος υπήρξε οικογενειακός φίλος των γονιών της και φιλοξενείτο συχνά στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις