ΕΛΛΑΔΑ. «Παγωμένος» παραμένει ο δημοσιογραφικός κόσμος με τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου, Ίσμας Τουλάτου, που κατέρρευσε στο σπίτι της.

Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, Ίσμα Τουλάτου, θα γεννούσε σε τρεις μέρες όμως ο ξαφνικός της θάνατος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Αυτό που θα δώσει την απάντηση στα αίτια του θανάτου της είναι η νεκροψία. Πάντως, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το μωράκι, το οποίο ζει και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Ποια ήταν η Ίσμα Τουλάτου

Η Ίσμα Τουλάτου ήταν συντάκτρια πολιτιστικού ρεπορτάζ και το τελευταίο διάστημα δούλευε στο action24. Είχε συνεργαστεί με πολλά γνωστά ΜΜΕ όπως το Βήμα, η Athens Voice κ.ά.

Την είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου γνωστοποίησε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου στο Facebook γράφοντας: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις