ΕΛΛΑΔΑ. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο Έλληνας τραγουδιστής, Χρήστος Αυγερινός. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης του ηθοποιού Πάνου Σουπιάδη στο facebook.

«Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Λαρισαίος τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός σε ηλικία 70 ετών. Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει αύριο Τρίτη 11/7 στον Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο Θεσσαλονίκης» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σουπιάδης.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Αυγερινός

Ο Χρήστος Ντάπος γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1953 στη Λάρισα. Με το όνομα «Αυγερινός» έκανε εμφανίσεις σε κοσμικά κέντρα της πόλης μας και όχι μόνο, τραγουδώντας τα σουξέ της εποχής παίζοντας συγχρόνως σαξόφωνο.

Μετά το στρατιωτικό του, όπου υπηρέτησε στην στρατιωτική μουσική της Κοζάνης, επέστρεψε στη Λάρισα όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Δ.Ω.Λ παίρνοντας τα πτυχία της αρμονίας, ωδικής, ενοργάνωσης φιλαρμονικής και διεύθυνσης. Το όνειρο του ήταν να δημιουργήσει μπάντα στην ιδιαίτερη του πατρίδα.

Το πρώτο του τραγούδι ήταν «Είναι σε δίλλημα» , αλλά το μεγάλο του σουξέ το έκανε στις αρχές του ΄90 με το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου».

Άλλες επιτυχίες του είναι «Πάρε το μηδέν ξανά», «Κάτι τέτοιες ιστορίες», « Στο αντίθετο ρεύμα», «Οι μεγάλοι έρωτες» και άλλα. Τραγούδησε σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες με μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά και στο εξωτερικό, στην ομογένεια της Αμερικής, στην Κύπρο, Γερμανία και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις