ΚΡΗΤΗ. Ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα και εκείνοι δεν αρνήθηκαν να ανοίξουν τις καρδιές τους και να ζήσουν την προσωπική τους ευτυχία. Ο Κώστας και η Παρασκιώ είναι ένα ζευγάρι που ζει στο Ηράκλειο. Αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα και είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί. Ο λόγος που κάνει ξεχωριστό αυτό το ζευγάρι είναι η διαφορά ηλικίας. Εκείνος είναι 41 και εκείνη 82. Δεν υπέκυψαν όμως στα στερεότυπα. Ο Κωστής και η Παρασκιώ, κτηνοτρόφοι και οι δύο, μένουν πλέον μαζί στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, όπου τους χτύπησαν τα βέλη του έρωτα!

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια, όμως, όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε "κλικ" μέσα μου…», λέει ο Κωστής, για να προσθέσει: «Η γυναίκα αυτή, παρά τη διαφορά ηλικίας, κατάλαβα ότι μου άρεσε…».

«Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο… Όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά», λέει ο υποψήφιος γαμπρός στο «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά».

Από την πλευρά της η Παρασκιώ αποκαλύπτει: «…Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα. Θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου… (εγώ 82 κι αυτός 41) Όμως αυτός επέμενε… Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε. Τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα, του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί»!

Όσο για το μέλλον; «Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο… Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά… Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στενοχωρεί, είναι καλόχαρος…», συνεχίζει η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, όπως είναι το όνομά της.

Το βράδυ της Τετάρτης 2 Αυγούστου το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και ο γαμπρός, τρισευτυχισμένος, γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και τους κερνούσε όλους.

Όσο για τον γάμο, δήλωσε πιο αποφασισμένος από την Παρασκιώ, λέγοντας: «Θα καλέσω 2.500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους…»!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις