ΣΥΡΟΣ. Στη σύλληψη 65χρονου οδηγού ταξί στη Σύρο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελία πελάτισσας σε βάρος του για ασέλγεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 65χρονος φέρεται να θώπευσε 54χρονη τουρίστρια που μετέφερε με το όχημά του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (03/08).

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Cyclades24.gr, η 54χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι οδηγός ταξί την χάιδεψε στο πόδι και το στήθος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, ενώ εκείνη άρχισε να του φωνάζει για να σταματήσει.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την καταγγελία ο 65χρονος δεν πήρε χρήματα για την την κούρσα από την καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Σύρου «Άγιος Χριστόφορος» καταδικάζει το περιστατικό, ενώ ο αντιπρόεδρος του σωματείου εισηγήθηκε τη σύσταση επιτροπής, από το Υπουργείο συγκοινωνιών, προκειμένου να ελέγχονται όλα τα περιστατικά και οι συμπεριφορές των οδηγών και να τιμωρούνται οι παραβάτες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις