ΡΟΔΟΣ. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τον ξαφνικό χαμό της 24χρονης Κωνσταντίνας, η οποία απεβίωσε ενώ γιόρταζε με την παρέα της, τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου της στο πιάνο.

Η άτυχη κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία της στο πιάνο αλλά και με αφορμή τα γενέθλιά της, όπου θα έκλεινε τα 24 χρόνια ζωής. Οι ευχές και τα χαμόγελα των φίλων της «πάγωσαν» όταν είδαν την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα να καταρρέει πάνω στο πιάνο του ξενοδοχείου καθώς έπαιζε τα πλήκτρα και ξεδίπλωνε το ταλέντο της.

«Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί... Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας» λέει στο protothema.gr συγγενής της άτυχης 24χρονης.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας...» καταλήγει η συγγενής της 24χρονης Κωνσταντίνας.


Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν από τον ιατροδικαστή της Ρόδου.

Η παράκληση της οικογένειας

Η οικογένεια της κοπέλας επιθυμεί αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης μας Κωνσταντίνας Ροδίτη θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων Κοιμητήριο Ρόδου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό KENTPO KOINΩNIKHΣ ΠPONOIAΣ ΠEPIΦEPEIAΣ NOTIOY AIΓAIOY «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

GR5201104610000046154503901

EΘNIKH TPAΠEZA»

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις