ΕΛΕΥΣΙΝΑ. «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;», έλεγε η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή στο τελευταίο αντίο του παιδιού της στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ελευσίνα.

Η μητέρα του 29χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια επεισοδίων, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί της «πέρασε στη γειτονιά των αγγέλων», όπως ήταν και το μήνυμα που έστειλε η οικογένειά του για να τον αποχαιρετίσει.

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» έλεγε υποβασταζόμενη η μητέρα του, που ζητεί να εντοπιστούν οι δολοφόνοι του γιου της και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει και το μήνυμα που έστειλε η οικογένειά του στην κηδεία του. «Η απώλεια πονάει αλλά είμαστε ήσυχοι, γιατί βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους», έλεγαν.

Συγγενείς, φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρέτισαν τον Μιχάλη Κατσουρή με κίτρινα τριαντάφυλλα ενώ η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του ήταν στολισμένη με κιτρινόμαυρες κορδέλες και ένα κασκόλ της «Original».

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή

Σημειώνεται ότι η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο – “Ελπίδα”».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Σπαραγμός από τη μητέρα του Μιχάλη: «Δεν θα αγκαλιάσω το παιδί μου ξανά»

Αναπάντητα γιατί βαραίνουν την οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε από ένα μαχαίρι, ενώ βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας του.

Η μητέρα του μη αντέχοντας τα θλιβερά νέα κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, από που έλαβε χθες το απόγευμα εξιτήριο.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» είπε η θεία και νονά του 29χρονου μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε "δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι"».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Πήγαμε για να δούμε τον αγώνα και όχι να σκοτώσουμε - Τι υποστήριξαν οι Κροάτες

Την ώρα που νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ορισμένοι από τους 30 κατηγορούμενους Κροάτες ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους για όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ένας από τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα ο Έλληνας που είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή των Αμπελοκήπων ολοκλήρωσε την απολογία του. Επιπλέον, ένας ακόμη κατηγορούμενος και συγκεκριμένα ένας από τους Κροάτες ολοκλήρωσε την απολογία του. Οι συγκεκριμένοι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν βρέθηκαν στον χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ για να δολοφονήσουν αλλά για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν το Σάββατο από μία νέα ομάδα 30 κατηγορουμένων και θα ακολουθήσει την ερχόμενη Κυριακή άλλη μία ομάδα από τους εμπλεκόμενους.

Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις