ΕΛΛΑΔΑ. Το δικό της εφιάλτη αποκαλύπτει στην ΕΡΤ μια γυναίκα, καταγγέλλοντας πως ο σύζυγός της την απείλησε πως έχει όπλο και θα τη σκοτώσει.

Η 42χρονη Μαρία είναι μία από τις χιλιάδες γυναίκες η οποία βιώνει χρόνια ενδοοικογενειακή βία. Ο 54χρονος σύζυγός της, της επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και την απείλησε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους ότι θα τη σκοτώσει.

«Τα μάτια του όταν έλεγε ότι θα σε σκοτώσω, λέγανε θα σε σκοτώσω. (…) Τρομάζω μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι κάπου κοντά μου. (…) Μου λέει ότι έχει ένα περίστροφο σε ένα δικό του χώρο, σε μία αποθήκη και να κοιτάω την πλάτη μου γιατί θα με σκοτώσει. Εκεί λοιπόν ξανά παγώνω. Βλέπω τη ζωή μου να περνάει μπροστά από τα μάτια μου σαν ταινία», είπε στην ΕΡΤ.

Το τελευταίο αυτό άγριο επεισόδιο έγινε το περασμένο Σάββατο. Τρομαγμένη ακόμα η Μαρία μίλησε για το πώς κατάφερε να σωθεί. Το γεγονός ότι είχε να μιλήσει πολλές ώρες με φίλους της, τους θορύβησε και κάλεσαν την Αστυνομία.

«Ήταν ένας κύριος αστυνομικός και μία κυρία. Κοίταξα την κυρία και εκλιπαρούσα για τη βοήθειά της με το βλέμμα μου. (…) Μου ζήτησε να την ακολουθήσω στο τμήμα και κατέθεσα μήνυση για ενδοοικογειακή βία. Κατέθεσα τα περιστατικά όπου δεν είχα αναφέρει. (…) Δύο φορές που είχε χειροδικήσει και μία φορά που με είχε ακινητοποιήσει στο κρεβάτι και μου είχε βάλει ένα μαχαίρι στο λαιμό. πριν από τρία χρόνια περίπου», συνέχισε η 42χρονη.