ΑΘΗΝΑ. Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ – καρέ πώς ξεκίνησε η επίθεση των οργανωμένων Κροατών χούλιγκαν κατά των Ελλήνων οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που όπως φαίνεται από το οπτικοακουστικό υλικό έδρασαν, οπλισμένοι και αποφασισμένοι, σαν «στρατός».

Στο βίντεο που δείχνει τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή φαίνονται Κροάτες και Έλληνες να συμπλέκονται.

Νέα Φιλαδέλφεια: Kαρέ – καρέ η επίθεση των Κροατών χούλιγκαν

Οι μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι εφορμούν σαν οργανωμένος στρατός κρατώντας στυλιάρια, σίδερα και μαχαίρα. Φωνάζουν και βρίζουν κραδαίνοντας τα αυτοσχέδια όπλα τους σα να πηγαίνουν σε πόλεμο.

Ο Νίκος Κοντορούσης βρέθηκε έξω από το γήπεδο OPAP Arena όπου απροκάλυπτα και χωρίς να υπολογίζουν τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν στον κόσμο που βρίσκονταν εκεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Το σημείο θυμίζει πεδίο μάχης. Από τις εικόνες φαίνεται ότι οι χούλιγκαν βρίσκονται εκεί για να σκοτώσουν. Ενδεικτικό είναι το πλάνο από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star Channel, όπου μια φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε σε ευθεία βολή.

Κάποιοι τολμηροί κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν από την ασφάλεια των μπαλκονιών τους τη δράση των χούλιγκαν.

Οι μαυροφορεμένοι δράστες της επίθεσης με οπαδικά κίνητρα μετά τον χαμό που προκάλεσαν τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς τα Πατήσια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά κάμερα τους καταγράφει να περπατούν σε σειρά, έχοντας ξεφορτωθεί τον οπλισμό τους, ακολουθώντας το σχέδιο διαφυγής που είχαν καταστρώσει. Μόλις εμφανίζεται η αστυνομία ένα νέο κυνηγητό αρχίζει ενώ στην περιοχή πέφτουν χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους καταδιώκουν μέχρι να τους συλλάβουν. Το κακό όμως είχε γίνει και ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ είχε ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις