ΒΟΛΟΣ. Τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο, που «δοκιμάζεται» άγρια από την κακοκαιρία «Daniel». Το πρωί της Τρίτης (05.09.23) ήρθε η θλιβερή είδηση του πρώτου νεκρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός εντοπίστηκε οδηγός που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, όπου η κακοκαιρία Daniel δείχνει τα δόντια της!

Τον αναζητούσαν επί δύο ώρες και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει κανείς και όπως έγινε γνωστό, πήγαινε τα ταΐσει τα ζώα του.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι καταπλακώθηκε από τοίχο που έπεσε από κατολίσθηση. Για τον απεγκλωβισμό κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ.

Εικόνες αποκάλυψης

Στο μεταξύ, απογοητευτικές είναι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς, όταν φτάνει και στο κέντρο του Βόλου, καθώς δεκάδες καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές από την έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ωρών.

Από νωρίς το στην οδό Ιάσονος που είναι ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης το νερό έφτανε μέχρι το γόνατο με αποτέλεσμα να εισχωρήσει σε καταστήματα, με τους ιδιοκτήτες τους να προσπαθούν μέχρι τώρα να καθαρίσουν τα μαγαζιά τους από το νερό και το χώμα.

Όπως επεσήμαναν μέχρι τις 7-7.30 το νερό ήταν τόσο πολύ, που δεν είχαν ξαναδεί κάτι τόσο έντονο. Μόνο όταν πέρασαν με μπουλντόζες και προφανώς άνοιξαν και νέους διαύλους για να φύγει το νερό, αυτό υποχώρησε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις