ΕΛΛΑΔΑ. Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, με τον νεκρό 36χρονο Αντώνη. Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέροντας για το τραγικό περιστατικό πως «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το φρικαλέο αυτό περιστατικό».

Όπως τόνισε ακόμη, «ευθύνη έχει και ο καπετάνιος και η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με το ναυτικό επάγγελμα».

Όπως αποκάλυψε, επικαλούμενος μαρτυρικές καταθέσεις, «ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, είχε αποβιβαστεί και προσπαθούσε να ξαναμπεί αφού είχε ξεκινήσει τη διαδικασία της αναχώρησης».

Οι κατηγορίες για τους 4 (καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος) είναι ανθρωποκτονία από κοινού. Θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι.

Σε βίντεο που είδαν τα φως της δημοσιότητας στα social media, ο 36χρονος προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο κατά την αναχώρηση για το Ηράκλειο, φέρεται να διαπληκτίζεται με κάποια άτομα από το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα, χάνοντας τη ζωή του.

Η διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο με ανακοίνωσή της δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Στο Blue Horizon έγινε αλλαγή του πληρώματος και αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις