ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ. Ο ιδιοκτήτης είχε παρκάρει και είχε ασφαλίσει το μηχανάκι με λουκέτο, όπως πιθανότατα έκανε κάθε νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Αισθανόταν ασφαλής αλλά οι δράστες είχαν την απάντηση. Ταχύτατα καταφέρνουν να το ξεκλειδώσουν και να γίνουν καπνός. Με μια κάμερα ασφαλείας να έχει καταγράψει τις κινήσεις που έκαναν στον Εύοσμο και τις παρακάτω εικόνες να οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών. Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη οργιάζει και σε πολλές περιοχές η ανασφάλεια είναι διάχυτη.

Ούτε τρία λεπτά χρειάστηκαν δύο θρασύτατοι κλέφτες προκειμένου να κάνουν δικό τους ένα παρκαρισμένο μηχανάκι στη Θεσσαλονίκη. Εκμεταλλευόμενοι το πέρας της ώρας, δύο άτομα, μαυροντυμένα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν τον στόχο τους.

Καταφέρνουν να ξεκλειδώσουν το λουκέτο στο μηχανάκι και στη συνέχεια το βάζουν μπροστά και γίνονται καπνός. Η κλοπή σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου.

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και το βίντεο που δημοσίευσε το thestival.gr, έδωσε στη δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης του οχήματος, προκειμένου να εντοπιστεί η μοτοσικλέτα του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις