ΚΑΒΑΛΑ. Η αδέσποτη σκυλίτσα στην Καβάλα προσπαθούσε μάταια να απαλλαγεί από τη ροζ μπογιά. Οι δράστες έφυγαν όταν ολοκλήρωσαν το άρρωστο σχέδιό τους. Με κάτοικο της περιοχής να βλέπει το ζώο που ποτέ δεν είχε ενοχλήσει κανέναν και να ειδοποιεί μέλη φιλοζωικής οργάνωσης. Το χειρότερο είναι ότι πίσω από τη παρακάτω εικόνα φαίνεται πως κρύβονται μαθητές σχολείου. Μικρά παιδιά που έβαλαν τα γέλια από αυτό που έκαναν.

Με ροζ μπογιά, έβαψαν μια αδέσποτη σκυλίτσα στη Νέα Πέραμο στην Καβάλα. Σύμφωνα με το proininews.gr, η αδέσποτη σκυλίτσα «Λούνα» συχνάζει κάθε πρωί στο σχολικό συγκρότημα που Γυμνασίου – Λυκείου της Νέας Περάμου. Μάλιστα, παίρνει και λιχουδιές από τους μαθητές, πολλοί από τους οποίους την πλησιάζουν για ένα χάδι.

Η «Λούνα» η οποία ζει δέκα χρόνια στους δρόμους, έχει στειρωθεί από φιλόζωες κυρίες του χωριού. Την περασμένη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, μια κυρία που μένει απέναντι από το σχολικό συγκρότημα, άκουσε γέλια παιδιών και αντίκρισε κάποια να απομακρύνονται τρέχοντας μακριά της.

Αμέσως μετά είδε την αδέσποτη σκυλίτσα βαμμένη με ροζ μπογιά, να γλείφεται προσπαθώντας να απαλλαγεί από αυτή.

Η κυρία προσπάθησε να την πλύνει χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Η φιλόζωη κάτοικος της περιοχής κοινοποίησε το περιστατικό στα social media.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις