ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η 24χρονη, με τις αιτίες του θανάτου της να είναι μέχρι στιγμής άγνωστες.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον φίλο της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Ο σύντροφός της πιθανολογεί ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση για τα αίτια του θανάτου.

Ο πατέρας της μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι δεν πιστεύει όπως μας λέει τίποτα και κανέναν. Μέχρι χθες όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί κι περιμένει επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης Ειρήνης

Η τραγική είδηση τον έχει κάνει να χάσει όπως λέει τη γη κάτω από τα πόδια του.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο σύντροφος της 24χρονης δήλωσε: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση. Πολύ γρήγορα σπεύδουν διασώστες, αλλά η άτυχη κοπέλα δεν επανέρχεται στη ζωή.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης στο Live News.

Οι αστυνομικοί που σπεύδουν στο διαμέρισμα δεν διαπιστώνουν ίχνη που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Περιμένουν κ εκείνοι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Τίποτα δεν προμήνυε χθες το πρωί τα όσα θα ακολουθούσαν. Το ζευγάρι ξύπνησε όπως κάθε μέρα κανονικά και κάποια στιγμή ο 55χρονος βγήκε για ψώνια. Εκείνο το διάστημα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, μόνη στο διαμέρισμα.

Όταν επέστρεψε τη βρήκε νεκρή έξω από τη μπανιέρα. Πλησίασε και όπως ανέφερε προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω» τόνισε ο πατέρας της 24χρονης.

Μια κοπέλα που έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Πάντα χαμογελαστή. Στην αγκαλιά του συντρόφου της, μαζί με φίλες σε εκδρομές, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλά και σε νυχτερινές βόλτες τα τελευταία χρόνια τόσο τους χειμώνες όσο και τα καλοκαίρια.

«Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα»

Με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Άγνωστο γιατί, είχαν πει όπως μας λέει τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός της, ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσεις τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.

Οι απαντήσεις που ζητάει ο πατέρας αναμένονται αύριο όταν θα δοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις