ΒΟΛΟΣ. Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Βόλος από την τραγωδία που διαδραματίστηκε σε δρόμο της πόλης την Κυριακή, όταν μηχανή παρέσυρε έναν παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγονάκι του.

Το βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών έπεσε από τα χέρια του στην άσφαλτο με δύναμη, με αποτέλεσμα να καταλήξει από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Οι κατηγορίες σε βάρος του οδηγού

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο οδηγός της μοιραίας μηχανής που παρέσυρε τον 53χρονο στο Βόλο με αποτέλεσμα να πέσει από την αγκαλιά του και να σκοτωθεί το τεσσάρων μηνών εγγονάκι του.

Κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι γονείς του βρέφους είχαν σταθμεύσει απέναντι από σουβλατζίδικο στο Βόλο, όπου θα γευμάτιζαν με τους παππούδες του παιδιού. Ο 53χρονος έσπευσε να τους βοηθήσει. Πήρε αγκαλιά το εγγονάκι του για να βοηθήσει και επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

Τον άνδρα μαζί με το μωρό όμως παρέσυρε μηχανή που εκτιμάται ότι κινούνται με 45 έως 55 χλμ. Αμέσως μετά το περιστατικό η γιαγιά του παιδιά το πήρε στην αγκαλιά της μπήκε σε ένα ταξί και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις