ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Με τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της κόρης τους συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (8/11) οι γονείς της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της λέγοντας χαρακτηριστικά «ένα κομμάτι της Έμμας ζει μέσα της».

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Μαρούλα Χωραφά, 52χρονη γυναίκα που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Εμμανουέλας συναντώντας τους γονείς της έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

«Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων, δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε»

«Χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε» είπε η μητέρα της Εμμανουέλας και υπογράμμισε την επιθυμία της 21χρονης: «Ήταν αυτό που μας είχε πει το παιδί μας, η επιθυμία της πραγματικότητα. Αλλά τώρα εκ των υστέρων βλέπουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση».

Όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις