ΒΟΙΩΤΙΑ. Ένας νεαρός εισέβαλλε αργά το βράδυ της Παρασκευής (24/11) στο σπίτι της 82χρονης και με μπουνιές και άλλα χτυπήματα, την ανάγκασε να του δώσει όσα χρήματα είχε, ενώ φεύγοντας αφαίρεσε και την τηλεόραση.

Η άτυχη γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες φώναξαν ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Τελικά ο ληστής εντοπίστηκε λίγο αργότερα καθώς οδηγώντας κλεμμένο αμάξι, που είχε αφαιρέσει από την ευρύτερη περιοχή, έπεσε σε μπάρες στο ύψος του ’90.

Εντός του κλεμμένου οχήματος βρέθηκε και η τηλεόραση και έτσι φαίνεται ότι αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ήταν και ο δράστης της ληστείας. Ο 29χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

Η συνταξιούχος μίλησε στο «Live News» για τα όσα βίωσε:

«Μπήκε μέσα, με πήγε στην κουζίνα, άνοιξε όλα τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες με τύλιξε και με πατούσε. Το πορτοφόλι που βρήκε είχε μέσα 100 ευρώ.

»Ζήτησα βοήθεια και φώναζα. Στην κουζίνα με πατούσε στο πρόσωπο. Έχει φύγει κρέας από το χέρι μου.

»Όταν φύγανε πήρε την τηλεόραση. Την έβγαλε από την πόρτα που βγαίνουμε έξω, του λέω: ”μήπως θέλεις να σου ξεκλειδώσω;”, ”όχι” λέει ”εμείς πηδάμε από τις μάντρες”. Η αστυνομία τον βρήκε γιατί τον ξέρει λέει πάει τακτικά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις